Torsdag och The day after tomorrow

Hallå där!

Hoppas er dag varit bra.

Idag har jag jobbat hemifrån. Sett på en serie och gått en promenad. Var en sväng till Gottsunda för att handla lite. Kommer ni ihåg att jag nämnde att jag tyckt mig hitta världens snyggaste inslagningspapper. På bilden ovan är det och jag tycker det är så snyggt då jag älskar rosa så kände att jag bara måste ha det. Vad tycker ni?

Ikväll har jag kollat på The day after tomorrow på disneyplus.

Handling:

Från regissören av”Independence Day” kommer ännu en spektakulär katastroffilm med överväldigande specialeffekter. När den globala uppvärmningen utlöser en superstorm och norra halvklotet börjar frysa till is försöker klimatforskaren Jack Hall, hans son samt en liten skara andra överlevande desperat strida mot en fiende långt starkare och mer obeveklig än de någonsin råkat på tidigare: moder natur!

Detta är en gammal favorit för mig. En film man kan se flera gånger utan att tröttna. Det är en väldigt bra katastroffilm.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning

0 reaktioner till “Torsdag och The day after tomorrow”

  1. Den filmen gjorde mig så galet rädd, jag mådde skit i flera månader efter så har bara sett den en gång. Tycker det är läskigt för det känns så verkligt liksom. Pappret är jättefint verkligen 🥰

  2. Den filmen har jag också sett. Minns jag inte helt fel tyckte jag verkligen om den. Det pappret var jättefint. Lite färg piggar allt upp.

  3. Skönt att ta en promenad. Mat behöver man, annars dör man 😊👍. Jättefint inslagnispapper.

    Den filmen är såå bra! Var ett tag sen jag såg den nu faktiskt.

    Ha en skön helg! ☘️☀️

  4. Ja det är ju en väldigt märklig film. Det kan ju hända i verkligheten kanske inte lika snabbt men ändå. Ja visst är pappa ett väldigt fint jag kunde inte låta bli det.

  5. Ja den har väldigt bra ljudeffekter som du skriver. Håller med dig att det är snyggt filmad senare också. Rätt häftiga specialeffekter skulle jag också säga som är väldigt verkliga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *