2:a december – En doftspray

Hallå där!

Hoppas eran dag varit bra.

Här har man varit på radion. Vädret har varit lite mildare tack och lov men fortfarande kallt. Har kollat på en serie och skrivit manus. Efter radion så har jag ätit middag och duschat. Annars har man kollat på Grimm säsong ett och nu sitter jag och kollar på Efterlyst special. Har också öppnat ett hus i min kalender från rituals och denna dag var det en doftspray för hemmet i Rituals of Sakura. Ska bli härlig att testa.

Har för övrigt varit tvungen att slänga min nya tvål från Dove. Har nämligen fått allergisk reaktion på händerna. Bild på ena handen finns nedan. Har frågat morsan om det var att jag var torr eller något annat. Hon svarade då att det ser ut som en allergisk reaktion. Så tvålen åkte i soptunnan. Så imorgon ska jag åka in till rituals för att handla tvål där då jag vet att jag tål deras tvålar.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #psykiskohälsa #influencer

0 reaktioner till “2:a december – En doftspray”

  1. Grimm är verkligen så himla bra. Gillar verkligen den serien som har skrivit förut. Efterlyst är inget som jag kan kolla på 😅. Får panik!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *