Bloggutmaning – Första luckdagen, har du någon adventskalender?

Är med i en bloggutmaning hos Saramadeleine som är hela december månad.

Ja jag har en adventskalender från Rituals. Det är faktiskt första året jag har köpt en adventskalender med skönhetsprodukter. I första huset så fick jag ett litet doftljus. Ser fram emot att få öppna nästa imorgon. Har du någon adventskalender?

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #bloggutmaning #bloggutmaning

0 reaktioner till “Bloggutmaning – Första luckdagen, har du någon adventskalender?”

  1. Så roligt ä, jag har aldrig haft något från Rituals, men varje år blir jag sugen när folk köpt därifrån. Det låter ju underbart med ett doftljus. Jag har två kalendrar, en paket och sedan en från Bingolotto 😅.

  2. Jag har ingen julkalender i år. Kanske skulle köpa en till nästa år. Kul med ett doftljus i första luckan. Jag älskar doftljus men tål inte alla dofter. Får nysattacker så jag blir knäpp….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *