Finally 1:a december

Hallå där finisar!

Hoppas eran dag varit bra.

Här har man varit på radion. Haft indiemöte med en av handledarna och skrivit manus. Efter radion så åkte jag hem och har öppnat första huset i min kalender från Rituals. Det var detta söta lilla doftljus med sweet Jasmine doft. Det doftar ljuvligt.

Annars har jag duschat och tvättat håret. Insett att jag måste gå och klippa mig snart så det inte blir så slitet som det var förra gången jag klippte mig. Sen har jag kollat på filmen IT från 2017 och tyckte den var bra.

Handling:

Plötsligt lamslås den lilla staden Derry i amerikanska delstaten Maine av skräck när flera barn mystiskt börjar försvinna. Några barn får möta sina största rädslor, när de hamnar i den onda clownen Pennywise sällskap, vars historia som mördare sträcker sig långt, långt bakåt i tiden.

En film man bör kolla på om man gillar skräckfilmer och även It från 1990 som är en klassiker. Den är baserad på boken It av Stephen King.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #filmnörd #funktionsnedsättning #eips

0 reaktioner till “Finally 1:a december”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *