A brilliant day

Hej!

Vad har ni gjort idag?

Jag har arbetat hemifrån hela dagen så det blev en del manus skrivet också har jag lyssnat på ljudbok. Just nu lyssnar jag på A clash of kings på engelska. Det är bok 2 i Game of thrones serien. Tanken är den att jag ska recensera alla böcker i Game of thrones serien. Jag har något att bita i då varje bok är mellan 33 timmar och 48 timmar.

När jag hade jobbat klart så gick jag och en personal en promenad och det var väkdigt varmt. Det blåste inget vilket gjorde att det kändes varmare. Det var en härlig promenad. Efter så åkte jag till hemmakväll för att köpa Jumnaji -the next level på dvd. Innan jag åkte hem så gick jag in på hemköp och handla.

Imorgon ska jag jobba hemifrån också och om det blir väldigt fint väder så kommer jag jobba ifrån uteplatsen på basen. Jag kommer nog också gå en promenad med en personal.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *