Highway to hell

Hoppas allt bra med er!

Själv har dagen innehållit jobb hemifrån med manus och lyssnande av ljudbok. En promenad till coop för att handla och sen tog vi en liten annan väg hem än den vi brukar. Här har det varit jätte fint väder hela dagen. På eftermiddagen så satt jag på uteplatsen och läste en bok.

Imorgon så ska jag ha indiemöte via telefon och sen fortsätta jobba med manus. Det blir nog en promenad också då det ska vara lika fint väder som idag.

På fredag ska jag,mamma och C träffas på City gross för att handla. Jag har nämligen fått en 10% kupong där som gäller denna vecka. Ska göra en storhandling Sen vet jag inte vad jag ska göra i helgen.

#nouwbloggare #nouwinfluencer #uppsalabloggare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *