Me and my cursed ear

Jag har med stor säkerhet fått en vaxpropp i mitt höger öra. Jag har märkt att det slår lock som inte går öra. Jag pratar högre enligt personalen på boende och jag har märkt att jag måste ha högre volym på tv:n när jag kollar. Detta är min tredje vaxpropp sen december förra året. Så jag har varit och spolat öra två gånger. Om det är samma som kommer spola öra på mig på vårdcentralen så kommer hen säga är du här igen?!

Det börjar bli irriterande att jag får samma besvär så ofta och personalen på boendet ska ringa sköterskan imorgon för att komma och kolla så det är vad jag tror. Sen kanske prata om man ska ta kontakt med Öra ögon näsa hals på akademiska för att få utreda varför jag får vaxpropp så ofta.

Annars så har jag varit med mamma och C till citygross för att handla då jag hade en 10% kupong som gällde denna vecka. Efter det så har jag städat lägenheten med hjälp av personal. Efter det så gick jag och personal på promenad i skogen. Efter det så har jag sett två filmer Jurassic world: fallen kingdom och Allegiant.

På kvällen så har jag beställt ny laddarkabel till min iphone/ipad då min hänger på sista versen. Imorgon ska man jobba hemifrån och sedan ta bussen till mamma för att vara några timmar med henne. Vi ska bla äta hennes biffar som hon skrytigt om. Hon ska också hjälpa mig sy upp mina nya jeans då de är typ 10cm för långa i benen.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *