A kind of day

I morse när jag vaknade vid tio tiden och kom ner till basen på boendet som jag bor på. Jag måste ha varit lite förvirrad kanske på grund av att jag somnade inte förrän tre på natten för jag var helt säker på att det var Lördag. Såhär efteråt kan jag bara skratta åt det hur fel det kan bli.

Idag har jag fått besök av morsan och C. De hade varit på marknaden och hade med sig marknads nougat och munkar till mig. I natt hoppas jag somnar snabbt och kan sova hela natten. Imorgon ska jag till radion för att bla publicera mitt senaste program.

Inatt då jag inte kunde sova så fick jag dåliga tankar i huvudet och känslan att bara vilja göra något galet. Som tex köpa alkohol och supa mig redlös trots att jag vet att jag inte får blanda mina mediciner med alkohol. Jag har gjort det en gång när jag var på en krog med en vän och jag har inget minne vad som hände denna kväll utan vaknade upp kvällen efter på sjukhus.

Vill avsluta med ett av mina favorit citat What dosent kill you makes you stronger

#nouwbloggare #nouwinfluencer #nouwinspiration

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *