In the name of borderline

Känner mig lite ”lost” och känner som jag är på väg in i den fördömda väggen. Känner mig som en robot som låtsas som att allt är bra. Medan jag sakta men säkert bara vill bort. Vill inte känna såhär och att livet går vidare medan jag står på sidan och betraktar alla som tror att allt är okej.

Nätterna är värst för någon natt sen så skrev jag såhär på en grupp på facebook – Har lust att rymma hemifrån, springa ut i skogen eller supa mig redlös. Orkar inte med mitt huvud just nu.

Ska försöka härda ut på något sätt tills jag har läkarsamtal nästa vecka och fråga om jag kan få testa att ha insomningstablett och även fråga om det kan tänkas att om man kan få testa tyngdtäcke.

#psykiskohälsa #nouwbloggare #nouwinfluencer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *