A little bit of everything

Hallå där!

Hoppas eran dag varit bra.

Själv har man haft en bra dag.

Idag på förmiddagen så var min godeman hit en snabbis. Jag hade nämligen köpt munskydd igen på fyndiq. Jag brukar nämligen köpa 100st och sedan köper min godeman hälften av de. Smittan har ju inte försvunnit utan finns kvar även fast restriktionerna har försvunnit.

Sen var jag med två personal och en annan boende och matade änderna i svandammen. Vi gick runt i stadsträdgården också. Innan vi åkte hem så var vi in en sväng på hemköp då jag behövde köpa en flaska saft som jag ska ha på radion. Så har lyckats gå 5000 steg idag.

Innan middagen fick jag hjälp att byta sängkläder. Det är ju inget som slår känslan när man lägger sig i en ren bäddad säng när man har duschat. Eller vad säger ni?

Imorgon är det ny vecka och ska till radion. På fredag kommer min mor och hennes man ner. Då ska vi bla åka till ikea och sen ska de bjuda mig på pizza. Morsan vill också gå och kolla allt ljus på uppsala innan de åker hem igen.

I december kommer jag åka till Hälsingland då jag ska fira jul med morsan. I mellandagarna ska jag åka upp till farsan och hans fru och vara där i några dagar. Jag har inte träffat farsan sen 2014 tror jag det var. Det är ännu längre sen jag var hem till deras hus.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #psykiskohälsa #bestofnouw

0 svar på ”A little bit of everything

  1. Många tror verkligen att smittan är borta, vilket är direkt felaktigt. Det är tyvärr så att den sprids mest av ovaccinerade,. Bra att du tänker dig för och är rädd om dig, och andra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *