Måndag och ny vecka

Hallå där!

Hoppas eran dag varit bra.

Själv har man varit på radion och kollat på en serie och börjat skriva manus om den. Gick ingen promenad då jag var väldigt trött och kände att jag behövde vila. Imorgon ska jag fortsätta men manus. Ska försöka gå en promenad då.

När jag kom hem så har jag ätit middag vilket var potatismos och köttbullar. Sen har jag kollat på criminal minds.

Glömde att berätta att det första min godman sa när han kom hit igår var och du har gått ner i vikt ännu mer, äter du inget? Jag som trodde jag gått upp i vikt på sistone. Kanske dags att boka ny tid hos dietisten då jag inte har någon våg hemma och vill inte skaffa mig någon pga min historia.

Ska också till Normal imorgon för ska köpa lite saker där. Ska handla lite till morsan som kommer på fredag. Ska passa på då jag inte så ofta är där.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #uppsalabloggare #psykiskohälsa #bestofnouw

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *