Lite kallare i luften

Hallå där!

Här har man varit på radion. Jag har kollat på en serie och fortsatt med manus. Har också varit ute på en promenad. Det var kallt så imorgon är det jag som tar vinterjackan på mig. En av handledarna sa att det skulle bli kallare imorgon också.

Efter radion ska jag till Normal och handla lite. Ska när jag kommer hem äta middag vid fem tiden. Sen blir det att kolla på någon film men har inte bestämt vilken det blir än.

Imorgon måste jag gå till busshållplatsen innan den jag brukar gå till då bussen jag tar till radion kommer inte stanna vid den vanliga mellan 17 november till 17 december. Det är för att någon ska göra något jobb som har med vattnet att göra. Jag ska inte klaga för man får lite extra motion.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #psykiskohälsa #bestofnouw

0 reaktioner till “Lite kallare i luften”

  1. Skönt med en promenad. Ja, det är kallare ute nu. Det är ju åxå den årstiden.

    Jag tycker att sånt där är jobbigt. När dem flyttar på busshållplats för att dem ska greja vid just den busshållplatsen. Men man vänjer sig. Så bra att du tar det positivt. Att du får en en liten extra promenad 🙂.

    Ha en bra dag! ❄️🙂

  2. Många verkar gilla att handla på Normal. Har knappt varit dit tror jag. Åh vinterjacka har jag nog snart haft i en månad men så är jag en fryslort 😅

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *