Onsdag och en dag kvar till helg

Hallå där!

Det är redan Onsdag och bara en arbetsdag kvar efter denna. Idag var jag tvungen att gå till hållplatsen innan min vanliga. Det visade sig att buss 11 var tvungen att svänga in på en annan väg innan min vanliga hållplats. Annars har jag kollat på en serie och haft indiemöte med en av handledarna.

Ikväll ska jag kolla på film men har inte bestämt vilken. Det beror på vad för film jag vill kolla på när jag satt mig i soffan. Har fått veta att min vinst är på väg och att det tar ett tag då jag var inte den enda som inte hade fått min vinst än. Vilket känns lugnande då jag vann en träningsklocka.

Har ni vunnit något?

Jag vann också förra vintern två flak energidryck. Då när de kom så fick jag skjuts av morsan och c och c hjälpte mig bära det till bilen då det vägde typ 16kg. Det var trotts allt 48 burkar. Morsan hade de hos sig och kunde portionera ut de till mig då jag hade inte kunnat ha de hos mig.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #psykiskohälsa #bestofnouw

0 reaktioner till “Onsdag och en dag kvar till helg”

  1. Veckorna går verkligen fort, tycker knappt jag hänger med. Imorgon är det ju torsdag igen och dags för min pilates. Kul att du vann en träningsklocka. Hoppas att den kommer snart. Jag har aldrig turen att vinna något.

  2. Hoppas att det gick bra med bussen. Ibland är det så att när man först sätter sig & bläddrar på filmer. Så känner man en känsla. Att den filmen vill jag se. Men ibland kan det va svårt 🙂.

    Jag vann en gång en bok på en föreläsning. Som jag blev väldigt överraskad över 😀. Hoppas att din vinst kommer till dig snart. Posten nu är ju trögt.

    Ha det så bra! ❄️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *