Let the sunshine in…

Hallå där

Har lyssnat klart på ljudboken Percy Jackson – kampen om olympen av Rick Riordan på bookbeat. Skriver recension av den imorgon. Började lyssna på ljudboken Outsidern av Stephen King när jag åkte bussen till radion.

Idag har jag varit på radion. Har skrivit klart ett manus för en serie jag kollat på. Annars har jag varit på min dagliga promenad. Har bestämt med en handledare att jag ska se Dune hemma hos mig och han hemma hos sig. Så ska se den på lördag har jag tänkt. Får nog se den i etapper då den är 2,5 timmar lång.

Har kollat på The maze runner på disneyplus ikväll. Efter det kollade jag på Efterlyst på viaplay. Nu resten av kvällen ska jag kolla på Criminal minds.

Idag har det varit soligt och underbart väder. Jag bara säger Let the sunshine in…

Imorgon ska äntligen morsan och C komma ner till Uppsala. Ska bland annat äta tillsammans. Innan de kommer så ska jag åka till Gottsunda och handla. Har bonus att använda på Ica så det blir där jag handlar.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #psykiskohälsa #bestofnouw

0 reaktioner till “Let the sunshine in…”

  1. Det är så mysigt att lyssna på bok i bussen 😊. Skönt att gå promenad.

    ”Dune” har jag sett. Jag tyckte om den filmen. Har varit sol ☀️ här med idag. Så härligt! 😀.

    Trevligt att mamma kommer på besök och ni ska ut & äta 🙂.

    Att ha bonus på Ica är bra.

    Ha en trevlig helg! ❄️🌺

  2. Dune såg vi för ett litet tag sen. Gillade den, men visst var den lång. Däremot kändes den inte så lång vilket var ett plus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *