A new day

Hallå där!

Idag har jag jobbat på radion. Har haft indemöte med en handledare och kollat på serien jag ska skriva manus för i mitt program. I morse när jag åkte till radion regnade det. Det är detta väder som gör en så trött. Däremot är det perfekt väder att kolla film eller serier.

Jag har köpt biljett till Venom let there be carnage för att det fanns inga tider som passade mig på filmen Halloween Kills. Filmen börjar klockan 18 den20/10 så kommer nog inte åka hem mellan radion och filmen. Får helt enkelt äta middag på stan.

Imorgon ska jag jobba hemifrån vilket känns skönt. Hoppas att ta mig ut på en promenad och det skulle vara bra med bättre väder.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #bestofnouw

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *