Tisdag och biljettsläpp imorgon

Hallå där!

Här har man jobbat hemifrån idag. Jag har kollat på den serien jag ska skriva manus om som nästa program. Sen har jag varit till Gottsunda och försökt handla så nu ska jag inte behöva åka till tills på tisdag. Annars har jag kollat på Breaking dawn part 1. Har även kollat klart på dokumentären I huvudet på en mördare så nu har jag börjat kolla på dokumentären I huvudet på en gärningsman.

Imorgon ska jag till radion igen. Då ska jag ha indiemöte bland annat. Kommer börja jobba på radion två dagar i veckan de två första veckorna i oktober. Har jobbat hemifrån ganska länge och tror det skulle bli för mycket att börja jobba 4 dagar. Jag är också glad att jag har den möjligheten att jobba delvis hemifrån under oktober månad.

På torsdag kommer jag jobba hemifrån. Imorgon släpps biljetter för filmerna Halloween kills och Venom let there be carnage. Ska köpa biljett till Halloween Kills då den har premiär 15 oktober men tror att den har smygpremiär redan den 14 oktober. Får se vilka tider den går då jag inte kan gå för sent på kvällen då mina medicin tider ställer till det.

Lägger in trailern till Halloween kills här nedanför.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #bestofnouw

0 reaktioner till “Tisdag och biljettsläpp imorgon”

 1. Bra då man kan kombinera hemarbete med jobb på plats. Så kommer min man också göra, men själv måste jag alltid vara på plats.

 2. Vad bra att du kan välja att jobba hemifrån & på radion.

  Det är bra att handla så man slipper åka till affären flera ggr. Så har jag gjort nu.

  ”I huvudet på en mördare” är ju en program serie.

  Låter bra att du ska vara på radion 2 dagar i veckan i början. Så du chockar kroppen för mycket.

  Halloween filmen kanske jag skulle kunna se. Men absolut inte på bio! 🙂 Men kul för dig att gå på bio.

  Ha det så bra! 🍁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *