Söndag och ny vecka imorgon

Hallå där!

Hoppas eran dag och helg varit bra.

Idag har jag inte gått någon promenad för det har typ regnat hela dagen. Har kollat klart på Heder säsong två och kan säga så mycket att jag ser ännu mer fram emot säsong tre. Undrar vad den ska handla om för både första och andra säsongen är väldigt bra. Annars har jag städat lägenheten med personal och har även bytt sängkläder i sängen.

På kvällen har jag sett Eclipse, tredje filmen i twilight saga. Nu sitter jag och kollar på I huvudet på en mördare säsong fyra.

Imorgon ska jag till radion som är min dagliga verksamhet. Ska vara där två dagar denna vecka har jag tänkt. För att börja lite lagom för att jag har ju jobbat hemifrån väldigt länge och känner att det skulle vara lite mycket att börja vara 4 dagar på radion helt plötsligt. Fick veta av handledare att man kunde delvis jobba hemifrån i oktober.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #bestofnouw

0 reaktioner till “Söndag och ny vecka imorgon”

 1. Mm. Det har regnat här med hela dagen 💦. Mysigt. Eftersom jag inte hade tänkt att gå ut ändå 😊.

  Jag håller med! 1:a & 2:a säsongen var toppen bra av HEDER 😃👏🏻. Kul med en tredje säsong 😃. Får se vad den handlar om. Spännande.

  Så skönt att städa sitt rum & byta sängkläder. Mysigt att sen krypa ner i nya sängkläder 🥰.

  Okej. Låter som en bra plan för veckan 👍. Skönt att det finns möjligheter för dig att jobba hemma.

  Ta hand om dig! 🍁

 2. Jag såg alla Twilight igen för några veckor sedan. Tycker dock det två sista är bäst 😅. Men antar att man måste se allt för helheten. Kul med dagliga verksamheten för dig 😊 .

 3. Det är väl ändå skönt med en mjukstart tänker jag. Då jobbar jag på ett boende kan inte vi jobba hemifrån, men min man börjar sakta återgå till det ”normala” igen.

 4. Vi har kikat på det som göms i snö och har bara ett avsnitt kvar av säsong 2, rikigt bra, tips om du gillar att kika på i huvudet på en mördare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *