In the name of Heder

Hallå där!

Idag klev jag upp som vanligt vid nio, åt frukost lite snabbt och sedan åkte jag till Gottsunda för att handla. När jag var hemma igen så kollade jag på serier. Vid tolv tiden gick jag en längre promenad. Det blåste en del och gick nere vid vattnet. Det var fint väder.

Nu på kvällen har jag kollat på Twilight. Nu sitter jag och kollar på Heder säsong två på viaplay. Den är verkligen bra och har sett att de har börjat spela in säsong tre. Såg säsong ett när den släpptes och det är helt klart en serie som jag gillar starkt. I rollerna ser man bla Alenandra Rapaport och Eva Röse.

Heder handlar om en advokatbyrå som heter Heder som drivs av fyra tjejer. De har inriktat sig på att hjälpa kvinnor som råkat ut för sexuella övergrepp. De är fyra tjejer och de är inte rädd att säga vad de tycker.

Citat från säsong två: Är det inte konstigt att alla känner någon som råkat ut för sexuella övergrepp men ingen känner en våldtäktsman.

Har du sett Heder, om vad tycker du om serien?

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #bestofnouw #serienörd

0 reaktioner till “In the name of Heder”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *