ITS ALL UP IN MY HEAD

Hallå där!

Idag har jag jobbat hemifrån. Skrivit manus och är nästan klar med manuset. Annars har jag varit på promenad. Har haft ångest hela dagen och var tvungen att ta min vid behovs medicin mot ångest ikväll. Imorgon är det torsdag och sista arbetsdagen denna vecka. Har fått info och ska börja åka till radion på måndag. Kan bli att jag börjar jobba från radion 2 dagar i veckan för det skulle vara okej att jobba delvis från hemmet i oktober. Så jag vill mjukstarta för har jobbat hemifrån rätt länge nu.

Imorgon är det efterlyst och sedan dokumentären Svenska fall som jag ska se på tv. Ska försöka ta mig ut på en promenad då jag vet att det är en av det bästa medicinerna mot ångest och psykisk ohälsa. Däremot vet jag att ibland är det jobbigaste att ta sig ut för väl ute så vet jag att man mår så mycket bättre.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #psykiskohälsa #borderlinepersonlighetsstörning

0 svar på ”ITS ALL UP IN MY HEAD

  1. Efterlyst kan jag inte kika på längre, vågar knappt gå utanför dörren sedan. Vad roligt att jobba på radio, hoppas att det blir så. Vad bra att du har behovs tabletter att ta till

  2. Efterlyst tittade jag mycket på som barn men inte nu längre. Tycker det räcker att se rubriker om allt elände som händer. Skönt att kunna jobba hemifrån. Håller med om att det är bra med fysisk aktivitet när man mår dåligt psykiskt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *