Ny vecka nya tag

Ny vecka, nya tag heter det va?

Det är definitivt nya tag som gäller för mig. Efter att ha ätit lite för mycket godis i helgen så får det bli popcorn som snacks denna vecka. Idag har jag jobbat hemifrån och gått en promenad till Coop för att panta burkar. Köpte energidryck då nu har mitt flak jag köpte tagit slut.

På kvällen har jag kollat på filmen Midway. Filmen handlar om slaget om Midway mellan japan och USA under andra världskriget. Midway är en turningpoint i andra världskriget då Japan började inse att de kunde förlora. En väldigt bra film om man gillar filmer om andra världskriget. Det är samma producenter som jag gjort Independence day som jag har gjort Midway. Om jag ska vara ärlig så gillar jag denna film mer än Pearl Habror då denna är kortare och har inte så mycket sidestory som pearl habror har.

Imorgon ska jag jobba hemifrån vilket innebär att jag ska skriva manus för mitt nya radioprogram. Ska gå en promenad och funderar på om jag ska gå till gottsunda centrum. Det beror på vilket väder det är.

#nouwinfluncer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #betsofnouw

0 reaktioner till “Ny vecka nya tag”

 1. Mm alldeles för mycket godsaker här en tid. Men jag vill få slut på det. Inte lätt. Men jag får sluta fresta mig 😊.

  Jag har inte ätit popcorn på länge. Men det är gott 🙂. Vi äter knäckis mellis eller macka här innan vi lägger oss. Det är bra. Håller man sig tills man äter frukost.

  Midwey filmen har jag sett säger sambon här. Jag minns den inte riktigt. Får kanske se den igen.

  Okej. Känn åxå i morgon vad kroppen säger.

  Ta hand om dig🌸

 2. Låter son en intressant film. Gott med popcorn det äter jag väldigt sällan, alltså knappt alls om jag ska medge det. Ändå är det ju gott. Så himla skönt att ta sig tiden att panta burkar förresten .

 3. Vad roligt det låter med ett radioprogram. Brukar du göra det? Om ja berätta gärna lite mer om det. Så lätt att äta för mycket godis.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *