Himlen är oskyldigt blå

Hallå där!

Hoppas eran dag varit bra.

Jag har kollat på Supernatural säsong nio på morgonen och på förmiddagen. Vid tolv tiden tog jag bussen till uppsala. Där träffade jag min bästa vän och fikade med henne på espresso house. Vädret var fint då det var 15 grader och solen sken. Bilden tog jag i uppsala på väg till att träffa vännen.

Efter att ha ätit middag så kollade jag på A quiet place part II som jag hyrde på sfanytime. Filmen är en fortsättning på A quiet place och det är en skräckfilm. Denna film har fått väldigt bra omdöme från kritiker då någon skrev att det var länge sen jag såg en så bra uppföljare på en film. Man sitter som hypnotiserad i en timme och 37 minuter.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #bestofnouw

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *