A little bit of Mulan

Hallå där!

Hoppas er dag varit bra. Jag har kollat klart på säsong ett av Outlander och börjat kolla på säsong två. Annars har jag varit en sväng på hemmakväll och köpt lite lösgodis till helgen. Här har det varit grått och trist väder. Sköterskan på boendet kollade mitt vänster öra då jag trodde att jag fått vaxpropp igen. Det var inte vaxpropp utan hon tyckte det såg rött ut så jag ska försöka boka en tid på vårdcentralen så får en läkare kolla på det.

Ikväll har jag kollat på filmen Mulan på disneyplus. Den otecknade alltså. Tycker den var väldigt bra och lagom lång då den var ungefär 1 timme och 57 minuter.

Det handlar om en tjej som tar värvning för att bli en kinesisk krigare. Det trotts att tjejer får inte vara krigare i armen i kina. Hon tvingas dölja att hon ör en tjej och försöker bete sig som hon vore en kille. Kommer hon lyckas dölja eller kommer någon lista ut hennes hemlighet?

Filmen var bra från början till slut och det var en sådan film som jag ångrar att jag inte kollat på förut. Så bra var den.

Imorgon ska jag in till stan för att fika med min bästa vän. Enligt väderprognosen ska det vara 15 grader och sol. Så jag hoppas det stämmer.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *