Mitt nya radioprogram – Chernobyl, 35 år sedan

Här kommer mitt nya radioprogram. Iden fick jag när jag upptäckte att det fanns en dokumentär på¨tv4 play som heter Tjernobyl från insidan. Det är 35 år sedan tjärnkraftsolyckan i chernobyl hände i april 1986. I programmet så får man bland annat veta vad som hänt med staden Pripjat.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #bestofnouw

0 reaktioner till “Mitt nya radioprogram – Chernobyl, 35 år sedan”

  1. Åå kul & spännande med en radiokanal 😃! Finns den där poddar finns?? Eller kommer du lägga ut avsnitt här på bloggen??

    Jag vet om att det har hänt. Men ändå inte så mycket.

    Ha det så bra! 🍁

  2. Just från insidan och dikumentärer det kan verkligen vara helt annorlunda mot nyhetstoft när man får lyssna, finns många bra dokumntärer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *