En dag som gått fort

Hallå där!

Idag har det varit en bra och händelserik dag. Väcktes vid åtta tiden av personal då jag skulle iväg till radion. Vid nio gick min buss, behövde inte byta buss utan den bussen gick hela vägen. När jag kom fram till radion så var det indeimöte plus att jag skulle uppdatera min genomförandeplan. När det var klart så var det dags att äta lunch. Efter lunchen så gick jag in i studion med en handledare för att spela in ett program. När det var färdiginspelat så klippte vi direkt så när jag satt mig vid min dator så kunde jag publicera programet. Tänkte berätta om programmet och länka det imorgon då de behöver nog ett eget inlägg. När jag slutade vid tre tiden så tog jag bussen hem. När jag väl var hemma så väntade jag på att ett paket skulle levereras. När det var levererat så tog jag dusch och tvättade håret. Efter det så fick jag hjälp av personal att sätta upp min adventskalender från rituals som var i paketet.

Nu ska jag kolla på ett avsnitt av Outlander och sedan gå och försöka sova. Jag lär somna snabbt då jag är trött i kroppen.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #bestofnouw

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *