A new week – Biopremiär

Hallå där!

Hoppas eran början på denna vecka har varit bra. Jag har själv tagit det lugnt och varit till Gottsunda för att handla. Har också bestämt mig att gå på bio på onsdag då Fast and the furious 9 har premiär. Så taggad att gå på bio igen. Det blir lite tidigare än jag brukar gå men då är bio klar vid 18 tiden. Har redan fixat skjuts hem.

Annars har man kollat på Titanic på kvällen. Så bra film men sorlig. En klassiker som fick hela elva oskars. Den har rekordet tillsammans men Ben-hur och Sagan om konungens återkomst. Detta rekord kommer nog stå sig länge då det inte har varit någon som snuddat vid rekordet.

Imorgon ska jag ta det lugnt och gå till coop och handla då mina spispopcorn är typ slut. Det går en del då jag käkar popcorn typ varje kväll som snacks till filmen jag ser.

Har ni något favorit snacks när ni kollar på film?

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning

8 reaktioner till “A new week – Biopremiär”

  1. Så roligt att titta på nostalgifilmer och ja den ger ju starka känslor den filmen. Popcorn kajkar min mage totalt ihop av, så jag hade inte kunnat äta det så, men det är ju samtdigt ett bra nyttigare alt

  2. Kul med bio. Popcorn är verkligen gott, tänkte lite på det där med titanic det var verkligen en storfilm när den gick på bio..Hade vänner som såg den flera gånger, för att inte tala om på vhs sen 😅.

  3. Så kul att få gå på bio. Var så längesen jag gjorde det nu. Det blir inte så ofta, men ett par gånger per år iaf, men ett litet virus har ju satt stopp för det. Titanic. Vilken film alltså. Så galet bra, och som jag grät då jag såg den.

  4. nä jag är onte så mkt för godis o chips är mer för kakor o sånt. intressant att den gick så mkt. älskar titanic men man har ju sett den några gånger.

  5. Ja viruset fick ju hela samhället att stanna upp. Är glad att bion har öppnat igen. Ja ändå önskade jag att jag hade kunnat se den i 3D när den visades i 3D på bion 2012 då det var hundra år sedan titanic sjönk. Min mamma och hennes man såg den i 3D och sa att det var som de satt på båten.

  6. Exakt. Min mamma och hennes man såg den i 3D när den gick på bio 2012. Jag minns också från när jag var liten och mamma och hennes man hade den på VHS. Snacka om tekniken har gått framåt.

  7. Ja jag får också vara försiktigt så min mage inte lägger av då popcorn är väldigt uppstoppande för magen. Det finns inget som är svårsmält för magen än majs. Popcorn är ju majskorn så jag måste vara noga med att ska jag äta popcorn så måste jag dricka väldigt mycket saft till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *