To hot in here

Hallå där!

Hoppas eran dag varit bra. Min dag har varit för varm. Gick en promenad till Coop och var dum nog att ta på mig mina svarta jeans. Jag tog bussen tillbaka men jag var genomblöt av svett. Det vart en dusch direkt. Har även köpt biobiljett till Fast and the furious 9 som har premiär imorgon. Ska gå på den som börjar 15.30

Det blir tydligen ännu varmare imorgon än det var idag så jag kommer ha på mig klänning när jag ska på bio. Inte en chans att jag tar på mig mina svarta jeans. Hoppas det är svalare på bion än ute. Det blir att äta middag lite senare imorgon då jag har är hemma vid halv sju tiden.

Ikväll har jag sett Filmen Fast and the furious 8 som även kallas Fate of the furious. Undrar om de kommer åka över hela världen i nian också då de börjar i Cuba, USA, Ryssland och i europa i åttan.

Blir att skriva recension imorgon kväll.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #filmnörd

12 reaktioner till “To hot in here”

  1. Ja idag har det varit riktigt varmt. Tog mig en kall dusch tidigare ikväll bara för att svalka av mig. Imorgon så ska det tydligen regna och åska, iallafall här där jag bor.

  2. Kul med bion, själv älskar jag denna värme. Men då jag istället känner att det är för kallt vintertid förstår jag er som tycker det är jobbigt. Så kul med bio, har inte sett någon av de filmerna själv.

  3. Det var verkligen varmt igår och idag ska det tydligen bli ännu varmare. Jag tar på mig så lite som jag bara kan utan att vara mer naken än påklädd. Låter klokt med klänning idag. Kul med bio, jag har bara sett den första fast & furious men tyckte den var bra iallafall.

  4. Ja idag är det varmt vi har 31 gr här och vi har roat oss med att skura och röja undan trätrall på vår balkong, det var tvungen att göras och ja jag ångar av värme här nu. Vad roligt att gå på bio

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *