Biobesök och other things

Hey där!

Hoppas eran dag varit bra. Här har det varit en bra dag men lite för varmt igen. Har i alla fall varit på bio. Såg Fast and the furious 9 som hade premiär idag. Filmen var bra och recension kommer imorgon då jag är jätte trött i kroppen. Tror det beror på värmen. Så hoppas på lite svalare väder snart.

Nåja kommer nog somna snabbt ikväll.

Imorgon har jag inget planerat men ska skriva recension av filmen jag såg på bio. Får se hur varmt det är och om man kanske överväger att ta sitt första bad i år. Har ni badat än?

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #filmnörd

0 reaktioner till “Biobesök och other things”

  1. Jag har badat flera gånger. Otroligt ovanligt för att vara mig men varit hur skönt som helst. Kul med bio 🙂

  2. I morgon ska vi få än varmare än idag och vad roligt och härligt att du var på bio och oj har det gått så många filmer som 9 nu ==D

  3. Det är bra. Men det är som sagt varmt. Även om jag gillar värme. Så är den här värmen extrem till och med för mig. Många gillar inte den här värmen. Man orkar ingenting värme tar energi.

    Kul att gå på bio 😀. Jag är lite sugen på att se den filmen. Men jag vill ha med han som dog. Det ska bli kul att läsa din recension 😃om filmen.

    Ha det så bra❣️

  4. Ja visst är det tragiskt att paul walker dog, tror det var medan de spelade in femte filmen. Olyckan skedde utanför inspelningen. Hans bror fick hoppa in och spela de scener som de inte hade spelat in. Så tragiskt att han skulle dö på det sättet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *