Fast and the furious 9 – Recension

Bered dig på över två timmar av aciton, bilracing och mycket annat.

Handling:

. Dom lever ett lugnt liv med Letty och hans son Brian. Dom blir tvungen att konfrontera syndarna från sitt förflutna för att kunna rädda dem han älskar mest. Dom och hans crew måste stoppa en världsomspännande konspiration som är ledd av den mest skickligaste mördare och bilförare som visar sig vara Doms övergivna bror Jacob. Cipher som var med i förra fast and the furious filmen återkommer som den brottsling hon är.

Filmen var bra men för min smak var den för lång. Det fanns ställen där det inte hände så mycket och där kunde ha klippt för att få filmen lite kortare. Det är min åsikt om filmen.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #filmnörd #filmrecension #bestofnouw

0 reaktioner till “Fast and the furious 9 – Recension”

  1. Ja ibland kan man känna att filmer blir för långa. Jag tror kanske inte just denna genre är något för mig men kan ju förstå att du gick på den 🙂

  2. Det är kul att gå på bio, är många år sen jag var på bio. Fast & furious är inte filmer för mig. Jag har sett nån utav alla filmer, men har inte fastnat för nån utav filmerna.

  3. Jag har aldrig gillat denna typen av filmer faktiskt. Jag har svårt för långa filmer så förstår dig. Ibland undrar man varför vissa filmer är så himla långa

  4. Jag tycker det är skillnad på långt och långt. Vissa gör det inget att de är långa och i andra fall blir det som du tycker att de kunde ha klippt bort mer av scenerna för att det ska bli lite kortare. Tycker ändå filmen låter spännande.

  5. Å, har du varit på bio? Jag var på Black Widow tidigare i veckan och älskade att sitta biosalongen. Äntligen! Något av det bästa efter all denna coronatid. Är osäker på om jag sett Fast and Furious-filmerna. Vilken av filmerna i serien är din favorit?

  6. Många gånger är det faktiskt så att de kan göra filmerna för långa eller likaså avsnitt på serier ibland, ibland hade man kunnat ta bort flera avsnitt på en långserie just för att det är scener som inte hade behövts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *