Yrsel och illamående – Värmen var boven

Hallå där!

Hur har eran dag varit?

Min dag har varit sådär. Har inte gjort något alls typ. Har bitvis haft yrsel och illamående. Båda tror jag beror på värmen. Och ändå ska det bli varmare imorgon. Nåja jag gick ner till basen då jag hade yrsel och åt lite vattenmelon och då vart det bättre. Både yrseln och illamående försvann.

Hoppas jag slipper detta imorgon. Det är jobbigt att vara så däckad av värmen som jag var bitvis idag. Hoppas att jag kan somna lättare ikväll än igår. Tog ett bra tag innan jag kunde somna igår kväll och jag var väldigt trött imorse då personalen var tvungen att väcka mig för att jag skulle ta medicin. Annars brukar jag ofta vara vaken.

Imorgon måste jag iväg och handla lite och det blir nog att åka till Gottsunda. Hoppas det inte blir allt för varmt men det ska tydligen bli upp till 29 grader imorgon.

Hur klarar ni värmen?

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #betsofnouw #betsofnouw

0 reaktioner till “Yrsel och illamående – Värmen var boven”

  1. Värmen tar på oss alla. Vill allt att det fläktar lite iaf. Var säkert vätska och lite socker du behövde ,därför hjälpte vattenmelonen.

  2. Prova ta vätskeersättning så kanske du får energierna du behöver, för när det är så varmt som nu så blir man lätt dålig

  3. Fy. Ingel kul med yrsel & illamående. Det var bra att du gick ner till basen & fick vattenmelon 🍉 som är så jäkla gott 😋!!

    Det är tufft i värmen. Men jag är inne. Åker till hamn där det fläktar & badar på badstränder. Va vid vatten är nästan det ända. För oftast så är det vind & bra luft där 😊

    Hoppas att du mår bättre 🤗

  4. Vad tråkigt att du blev dålig av värmen i går. Vätskeersättning är bra att dricka när det är varmt, det gör jag. Hoppas att ni kom iväg och handlade i dag. Melon är alltid bra att få i sig som det är mycket vatten i melon

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *