A wonderful day

Idag har jag haft en underbar dag. Vid tolv tiden kom morsan och C och då började vi med att ta en promenad i skogen. Mamma ville kolla om Liljekonvaljerna blommade. Vi hittade några som blommade men de flesta hade inte börjat blomma. Men jag och mamma ska gå samma promenad nästa lördag och hon tror att de kommer vara flera som blommar då. Efter promenaden så åt vi mat tillsammans och jag fick tre matlådor till veckan. Nu har jag nyss tagit nattmedicin och har kollat på Jurassic Park.

Imorgon ska jag jobba hemifrån och kolla på serien, sen måste jag fortsätta med manus för mitt nästa program som jag ska spela in nästa vecka är det tänkt.

Vad har ni gort idag?

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *