Över 8000 steg och en bra film

Hallå där!

Hur har eran dag varit?

Min har varit bra, vädret har varit sådär men det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder. Idag hade jag tänkt vila men har gått över 8000 steg. Jag och en personal var ute och gick i ca en timme. Tack och lov så började det inte regna ordentligt förrän vi kom hem. Annars har jag ätit vego tacos till middag. Efter middagen har jag kollat på Jojo Rabbit med en personal. Hen hade inte sett den och tyckte den var bra. Har du inte sett den så är det ett bra filmtips. Vet att den finns att hyra på Sfanytime.com

Imorgon ska jag få besök av mamma och C. Vi ska gå en promenad i skogen, äta tillsammans och bara ha kvalité tid tillsammans. Förhoppningsvis är det bättre väder.

#nouwbloggare #nouwinfluencer #uppsalabloggare #funktionsnedsättning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *