En kväll med ångest

Hello!

Kvällen har kantats av ångest så har tagit vid behovsmedicin två gånger ikväll. Jag har tagit max dosen idag men det var länge sen jag tog det. Jag vet bara inte varför jag får ångest och det gör mig galen ibland. Det är ofta jag inte vet vad det är som gör att jag får ångest. Hade man vetat det så hade jag kunnat göra något åt det.

Önskade jag kunde göra så ångesten bara försvann och aldrig mer dyka upp. Och ni som säger att det bara är att bestämma sig för att inte må dåligt så är inte alls så enkelt. För du vet inte vad jag upplevt,känt och hur mina tankar går. Du har inte gått i mina fotsteg så du kan inte säga att du vet hur jag känner mig.

#nouwinfluencer

#nouwbloggare

#uppsalabloggare

#psykiskohälsa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *