Two years later almost 20kg is lost

Bild 1 till vänster är tagen 2018 för ganska exakt 2 år sedan och bild 2 till höger är tagen för några dagar sedan. I båda bilderna har jag samma linne. Bild 1 är av sämre kavitet på bild men man ser för det första så vilken skillnad det är på ansikte och hals. Sen har både byst och mage blivit mindre/fastare. Man ser inte det på bild ett men mina lår har krympt väsentligt. Jag måste nästan nypa mig i armen för att inse att detta har jag gjort själv, visst jag går hos dietist men det är ändå jag som sett till att komma ut på promenader och att äta mindre godis.

Jag säger bara Kan JAG så kan DU också!!!

#nouwinfluencer #nouwbloggare #funktionsnedsättning #uppsalabloggare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *