Aldrig mer alkohol – Bättre att jag tar mina mediciner

I lördags natt hände något som jag inte trodde skulle hända. För att börja från början så åkte jag till Ida för att vi hade bestämt oss för att dricka den kvällen. Jag skulle sova över hos henne och eftersom jag skulle dricka alkohol så tog jag bara med mig morgon medicinen för söndagen. Vi drack men jag gjorde en grogg men drack bara 1/4 av den och så drack jag bara 2 st smirnoff ice. Det slutade med att jag var helt nykter när jag skulle sova utan några mediciner. Det gick inte alls så den natten sov jag inte alls och beslutade mig för att inte dricka alkohol något mer och ta mina mediciner istället. Man kan ha lika roligt nykter som man har när man är påverkad av alkohol.

0 reaktioner till “Aldrig mer alkohol – Bättre att jag tar mina mediciner”

  1. Håller helt med! Känner du att du inte ska dricka så gör inte det 😊 som du säger så är det bättre att ta dina mediciner istället ^_^ man kan ha minst lika kul ändå fast man är nykter, som du också skriver i inlägget! ^_^

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *