This is my life – min vardag med ångest

Jag skulle ljuga om jag skulle säga att det har varit en bra dag.

Låt mig börja från början, jag åkte till radion imorse och var inte mitt vanliga glada jag. En som märkte det innan jag själv fattade det var min handledare på radion. Jag själv tyckte att jag mådde bra men hon frågade två gånger om det verkligen mådde bra. Vid tolv tiden mådde jag så dåligt och hade sådan ångest att jag var tvungen att säga att jag måste hem för jag mådde som en påse skit. Väl hemma så var jag hemma i ca en timme innan jag drog till gottsunda för att träffa Ida. Vi åt middag och handlade lite..

Vid arton tiden så var jag tvungen att ta vb för stod inte ut med ångesten. Har kollat några avsnitt av Glee och nu på kvällen Supernatural. Både serierna kan jag rekommendera!

vill avsluta detta inlägg med dessa ord

Cause i’v still got alot of fight left in me

#jagvågartala #psykiskohälsa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *