ALICE I SPEGELLANDET – jUST LIKE FIRE

Ikväll blev Alice i spegellandet som vart kvällsfilm.

Alice återvänder till Wonderland och finner att Hatter har blivit sjuk. Han hittar sin första hatt han gjorde i skogen och minns sin familj. Hans familj dödades dock för länge sedan och Alice måste resa tillbaka i tiden för att varna the hatter och hans familj. Hon blir tvungen att stjäla kromosfären. Alice vet dock för lite och att man inte borde försöka ändra det som varit utan att man ska lära sig något av det istället.

Alice återser alla sina kompisar i wonderland som Absolem,The white queen,The white rabbit,The tweedles,the dormouse,the march hare,bayard and the cheshire cat.

Denna film är dedikerad till Alan Rickman som spelar Absolems röst.

Hur ska detta gå?

Denna gång är det Pink som sjunger soundtracket Just like Fire!

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #filmnörd

0 reaktioner till “ALICE I SPEGELLANDET – jUST LIKE FIRE”

  1. Alice i underlandet kommer man ju ihåg som en barnbokdsfigur och vad roligt att det finns en nytappning på henne på film nu att beskåda

  2. Det verkar vara en både spännande och mysig film. Jag har ett svagt minne av att för många år sen ha läst en bok om Alice i underlandet. Men någon film om henne och hennes äventyr och vänner har jag inte sett. Kanske dags att göra det!😊

  3. Dem här filmerna har jag faktiskt sett! Kanske just för att det är Alice i ny tappning, den gamla tecknade versionen såg man ju som lite så det föll sig naturligt att även se dem här. Sen gillar jag Tim Burton dessutom.

  4. Jag har inte sett den här filmen men tror att det är en film som passar mig. Gillar ju fantasitemat. Tackar hjärtligt för tipset.

  5. Den är bra, tyckte bättre om den än första filmen. Dock har jag nog alltid haft lite svårt för Alice i underlandet överlag. Det är väldigt mycket flum.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *