The hunger games: CATCHING FIRE

Katniss och Peeta har vunnit deras första hungerspelen. I den förra filmen som heter The hunger games.

I denna film skickas de ut på vinnartour där de besöker de andra elva distrikten. Sist avslutas touren i Huvudstaden. När de ska väljas spelare för den 75 hunger spelen så ska spelarna dras ur varje distrikts vinnare av hunger spelen. I distrikt 12 som är deras hemmadistrikt så finns det bara en tjej som vunnit men två killar som vunnit hunger spelen. Katniss blir den tjej och när den andra killen dras som spelare säger Peeta att han går in som frivillig. Alltså får Katniss och Peeta kämpa i sitt andra hungerspel.

Kan de överleva sitt andra hunger spel eller hur kommer det gå?

Vill ni veta det så får ni se filmen….

#nouwimfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #filmnörd

0 reaktioner till “The hunger games: CATCHING FIRE”

  1. Jag har tyvärr inte den filmsmaken men kan tro att det är många som har då det är omtalad film. Samt även att jag fastnade för sagan om ringen filmerna trots att jag inte trodde jag skulle

  2. Jag har likt några ovan inte heller den filmsmaken och har inte sett någon av filmerna.

    Men roligt med lite filmtips ändå!

    Själv tittar jag mest på serier, Netflix är det som används flitigast här hemma.

  3. Jag har både läst böckerna och sett filmerna. Tycker det är en riktigt bra film. Jag gillar verkligen huvudrollsinnehavaren. Tycker hon är grym i alla filmer jag sett henne i.

  4. Både läst böckerna och sett filmerna. Men helt klart var böckerna bättre, upplevde filmen som mindre spännande. Men smaken är ju som baken.

  5. Jag minns när den var på bio kollade den på bio . Den är sjuk igentligen hur det är i den filmen att de måste döda för att överleva och bli tvingade till det .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *