Alice in wonderland

Har just kollat klart på Alice in wonderland den är som är gjort 2010. Förundras över hur bra den filmen är spelad av skådespelarna. Det måste vara mycket som de gjort med datorn. Det är också lite grymt att den röda drottningen använder igelkottar som bollar när hon ska spela golf..

Sen när filmen slutat och filmen soundtrack spelades så kände jag att jag kände igen rösten. Så när jag sökte på youtube så är det Avril Lavigne. Denna låt kunde dom inte gett till någon som den passar.

//En filmnörds tankar

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #filmnörd

0 svar på ”Alice in wonderland

  1. Detta är en film som jag har funderat på om jag ska se någon gång, men det har inte blivit av. Men ska försöka att ta mig i kragen och leta upp den och titta igenom den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *