Veckans bästa

<— Min mest gillade bild på instagram denna vecka

Mitt mest lästa inlägg denna vecka:

http://corkystyle.se/smycken-fran-lord-of-the-rings-37817175

Bio besök: 0st då filmstaden är stängd här i uppsala. Hoppas de öppnar snart

Veckans mående:

Jag mår bra och håller igång med promenader.

Veckans låt: video nedan:

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggar #bestofnouw

0 reaktioner till “Veckans bästa”

  1. Det är jobbigt att man måste bära munskydd på många ställen. Kan erkänna att jag fuskar med det i många sammanhang som tex när jag är på affären, men jag är där när det lite folk så håller jag avstånd till alla jag möter. Men använder munskydd på jobbet i dom lägen där det krävs att jag måste ha det.

  2. Ja det där med munskydd, jag gillar det inte alls. Tycker det är varmt och obehagligt.

    Nu vill de troligtvis att vi ska använda det på jobbet med, då de privata förskolorna här börjar med det imorgon. Antar att kommunen kommer att följa efter dem.

  3. hanna Ferm är duktig artist och ja man hoppas att biona kan öppna framöver, för det är så mysigt att gå på. Samt ja munskydd är varmt och drygt och ska det funka ska man ju inte röra vid dem då man väl satt på det om det tror jag många misstar sig och gör och då ger det ju inget skydd egentligen

  4. Skönt att du mår bra. Jag hatar verkligen munskydd. Jag får svårt att andas tycker jag.

  5. Kul att ditt LOTR-inlägg blev så uppmärksammat. Jag håller också igång mitt välmående genom promenader, älskar promenerandet för hur mycket glädje och vila det ger mig. Hur gör du, går du samma slinga varje dag eller går du på olika platser?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *