Hobbit and a little bit of LOTR

Bild 1 är boken The hobbit The battle of the five armies official Movie Guide by Brian Sibley som är signerad av Brian själv.

Bild 2 är bild på Bifur en av dvärgarna i the hobbit som är signerad av William Kircher som spelar han

Bild 3 är ett smycke från Lord of the rings som jag glömde i förra inlägget. Det är Aragons ring som han har.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #filmnörd

0 reaktioner till “Hobbit and a little bit of LOTR”

  1. Åh så häftigt. Så kul att ha såna där specifika samlingsgrejer. Verkligen hur härligt som helst måste jag säga. 😀

  2. Men å! Jag älskar LOTR och blir grymt imponerad av din samling. Gillar böckerna, filmerna och hela världen. Spelade rollspel i Middle-Earth en gång i tiden och hade en crush på Aragon. Tack för att du visade!

  3. Jag känner igen dragons ring har kollat mkt pp de filmerna och minns min mor läste högt för mig en jobbiga berättelse nör jag var. Liten

  4. det är ju en unik vacker prägel på alla deras symboler, böcker m,m så förstår att det är extra roligt att samla på dem. jag samlar faktiskt inte på något, har inget sådär som jag skulle kunna tänka mig att samla på

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *