Allt mellan paket och film och serie

Hallå där!

Hoppas eran dag varit bra.

Här har man jobbat hemifrån. Det var skönt för hade nog inte orkat åka till radion. Har också varit till ica vid svamptorget då jag hade fått ett paket dit. Kanske kommer berätta om paketets innehåll senare så vi får se. Imorgon är som vanligt ledig och det är härligt att det är helg för mig.

Annars har jag kollat på skräckfilmen Malignant på HBOmax.

Handling:

Madison bor med sin pojkvän när han slår henne så hon slår i huvudet i väggen. Grannarna larmar och när polisen kommer dit så är hennes pojkvän mördad och Madison är medvetslös och förs till sjukhus. Efter det börjar det ske mord som Madison på något sätt ser när det händer. Det visar sig att Madison är adopterad och inte minns något från tiden innan hon vart adopterad. Frågan är hur kan Madison se något som händer på en annan plats samtidigt som hon är hemma hos sig. Svaret visar sig vara något ondskefullt och något man inte i ens drömmar kunde lista ut.

En skräckfilm som naglar sig fast hos de som sett den. En film man bör se om man gillar det James wan har gjort förut bla saw och insidious.

Nu har jag slagit igång första avsnittet på Chernobyl då det var ett tag sen jag kollade på den. Den finns också självklart på HBOmax.

#nouwinfluencer #nouwblogare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #besofnouw

6 reaktioner till “Allt mellan paket och film och serie”

  1. Jag har lite svårt för skräckfilm faktiskt. är ju så lättskrämd, men funderar på den tecknade familjen Addams med mitt barnbarn. Hon älskar skräck, halloween osv.

  2. Alltid kul med paket. Skönt att kunna jobba hemifrån också, inget som man för i mitt yrke tyvärr trots att det var helt galet skönt att göra under restriktionerna..

  3. Skönt med ledig dag & helg. Så skulle jag vilja ha. Jobba månd-torsd & ledig fredag 😊. Kul med paket 😀. Jag är nyfiken av mig. Så jag vill veta vad det är i paketet 😄

    Ha en bra dag! 🍁

  4. Yay, denna filmen lät verkligen jätte intressant och perfekt film att se till ikväll. Har sökt hela dagen efter den perfekta filmen. Det känns som man äntligen hittat den! 🤩

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *