Biobiljett och the conjuring 3

Hallå där!

Hoppas eran dag varit bra. Idag har jag varit in till Uppsala. Jag gick in på Rituals och köpte ett nytt duschskum i serien Sakura då jag fick en liten sådan på köpet när jag köpte ett gåvosett. När jag kom hem så använde jag det när jag duschade. På eftermiddagen så bokade jag en biobiljett på söndag. Ska gå och kolla Venom let there be carnage igen. Filmstaden har nämligen nu under höstlovet att går man och ser på 2 eller fler filmer mellan 29/10-7/11 så kan man få minst 300 extra poäng som man får efter den 7/11.

På kvällen har jag kollat på The conjuring: the devil made me do it på HBO max.

Handling:

Ett av Ed och Lorraine Warrens, verkliga utredare av övernaturliga händelser, mest sensationella fall börjar med en kamp om en ung pojkes själ, men tar dem därifrån till helt oanade platser och slutar med att en misstänkt mördare för första gången i USA:s historia hävdar att han tagits över av en demon, som sitt försvar.

En film man borde se om man sett den mesta som är med i conjuring universe. En film som enligt mig är lika bra som de andra conjuring filmerna.

#nouwbloggare #nouwinfluencer #uppsalabloggare #bestofnou #funktionsnedsättning

0 reaktioner till “Biobiljett och the conjuring 3”

 1. Så bra att du gillade den. Själv vet jag knappt ens vad det är för filmer förutom någon form av skräck då. Det är inte riktigt min genre 😅

 2. Jag såg den andra filmen i den delen. Det räckte gott och väl för mig…. Är så lättskrämd… Vilket bra erbjudande det är på filmstaden.

 3. Vilket bra erbjudande filmstaden har just nu. Kul som att du gillar att gå på bio. Jag är inte så mycket för skräckfilmer, jag tycker att de blir för mycket av allt så vissa filmer måste jag stänga av när jag tittar på de med min vän.

 4. Visste inte bio klubben har ett sådant erbjudande. Vad roligt och låter jättebra! Skulle dock aldrig våga se filmen här ovan! 🙈

 5. Att använda något som man har köpt är så underbar känsla 😃jag vet inte vad det är för känsla. Bara kul att använda det 🥰.

  Hoppas att filmen är bra på söndag. Å

  Oj! Vilken jäkla bonus! Den tackar man inte nej till 😃

  Ha en bra helg! 🍁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *