Another flower – Estelle

Hey!

Idag märkte jag att min blomma Estelle börjat blomma. Så härligt när man får blommor att blomma. Idag har jag och min kontaktperson på boende sagt att han kommer på måndag ringa. Jag behöver ett nytt kylskåp och förmodar att de byter frysen också eftersom det sitter ihop.

Kollar på Supernatural och har hunnit fram till sjätte säsongen. Kollar minst ett par avsnitt per dag. Idag trodde jag att det typ skulle regna hela dagen och vara åska, istället har det varit sol och fint väder. Får se vad det blir för väder imorgon.

Imorgon ska jag in till Uppsala för att kolla på Sephora. Har kommit upp i poäng så jag kommer få välja en gåva. Hoppas de har samma som är i mailet jag fick. Förra gången så var det inte samma men jag får se i alla fall.

Nu nä ska jag titta klart på Supernatural och sedan försöka sova. Kommer nog behöva ha fläkten på för att kunna somna eftersom det är varmt med kedjetäcke.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning

0 reaktioner till “Another flower – Estelle”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *