Pink flowers

Hello!

Igår var jag så trött i kroppen så jag somnade på mindre en fem minuter efter jag la mig i sängen.

Idag har jag varit till Gottsunda för att handla. Annars har jag tagit det lugnt. En av mina blommor har börjat blomma och än så länge är det tre knoppar som slagit ut plus att det är flera andra som är på väg att slå ut. Det är så roligt när blommor blommar.

Har fått ett knottbett som kliar så jag blir galen. Imorgon ska jag städa med personal redan vid tio på förmiddagen. Annars vet jag inte vad jag ska göra då det ser ut som det kan bli mycket regn och även åska. Det sista hoppas jag inte det blir för mycket av.

Men det behövs åska då det är fuktigt och kvavt i luften.

Hur är det hos dig och ska du göra något speciellt i helgen?

#nouwinfluencer #nouwblogare #uppsalabloggare #blommor #funktionsnedsättning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *