Duracellkanin x 3

Jaha då var jag här igen, att jag aldrig lär mig.

Ikväll lär jag inte somna i första taget. Har lyckats druckit tre energidrycker igen.

En del lär bara skaka på huvudet och tänka att hon inte lär sig någon gång. Nåja jag har i alla fall semester men måste ändå upp klockan nio. Lär vara ganska trött då men men det får man ta då.

Har i alla fall Supernatural att kolla på. Kollar om den serien då den är så bra. Men man grät när man såg det sista avsnittet på säsong 15 då man visste att det tog slut där. Femton säsonger är bra jobbat och tanke med att första säsongen kom när jag gick i gymnasiet 2005. Vilket känns som Long time a go…

Vilket det var. 2017 var det tio år sedan jag tog studenten.

Nu ska denna duracellkanin hoppa vidare…

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #bestofnouw #funktionsnedsättning

0 svar på ”Duracellkanin x 3

  1. Jag känner igen namntr på serien, men just nu kommer jag ej på vilken det är, får googla på den. Ja du kanske somnar lite sent ikväll då =D

  2. Har inte sett den serien, men det är alltid lite sorgligt när man vet att det är allra sista avsnittet. Hoppas du somnade till slut och kom upp i tid i morse. De där energidrycker a kan vara lömska 😀

  3. Har inte heller sett den serien, men känner igen namnet. Ja du skrev det själv så behöver inte säga nåt hihi. Om energidrycken alltså. Min man är likadan då det kommer till kaffe på kvällen,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *