Äntligen mycket piggare

Godkväll!

Hoppas ni har haft en bra måndag. Jag är äntligen bättre men har varit hemma idag. Vaknade tack och lov vid nio när personalen väckte mig. Kände mig mycket piggare. Halsen var mycket bättre men är fortfarande lite hes men den gör inte ont på samma sätt som förut. Jag har varit trött och haft hosta som har varit lite irriterande då när jag börjat hosta har det varit svårt att sluta. Har idag orkat duscha och tvätta håret vilket var väldigt skönt. Har också tvättat en maskin med tvätt.

Imorgon är det tisdag. Då ska jag även vara hemma men hoppas jag vaknar ännu piggare så jag kan gå till radion på onsdag. Hoppas också att jag är så pigg på onsdag att jag kan åka till stallet och rida.

10 reaktioner till “Äntligen mycket piggare”

  1. Man mår alltid bättre efter en dusch, även om man inte alltid orkar det då man inte mår bra. Hoppas det håller sig borta nu ifrån dig.

  2. Skönt att du mår nu bättre. Skönt med en dusch. Alltid lite extra skönt när man är förkyld att duscha.
    Tycker inte du ska rida på onsdag. Det är kallt i ridhuset. Inte bra att anstränga sig allt för mycket när man har varit sjuk. Sen inte kul att hosta bland folk. Men du gör som vi känner & vill.

    Krya på dig🌷

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *