Tisdag och stallet imorgon

Godkväll!

Hoppas du har haft en bra tisdag. Jag har varit hemma men är mycket piggare. Började dagen med Supernatural säsong två. Är i slutet av säsongen och Dean har ingått ett avtal för att återuppliva Sam då Sam dog. När Bobby och Sam får veta vad Dean har gjort får de också veta att Dean endast har ett år kvar att leva.

Var en sväng till Gottsunda och handlade. Annars har jag tagit det lugnt. För att kroppen inte känns helt hundra än. Sen imorgon ska jag iväg och rida på eftermiddagen och det vill jag absolut inte missa.

Ikväll har jag kollat på filmen Insidan ut på disneyplus.

Handling:

Jenny som vi får följa från födelsen med vad hon har för olika känslor inne i sitt huvud. Känslorna är Avsky, Vrede, Lycka, Vemod och Rädsla. Varje känsla har en viktig del i hennes liv. Jenny och hennes mamma och pappa flyttar till San Francisco. Frågan är om hon kommer trivas i den nya staden?

Recension:

Denna film kom 2015 och jag såg den redan när den kom på bio. Jag tycker filmen är härlig och är en härlig film att se. Filmen fick en oscar som bästa animerade film. Den var också nominerad till en oscar för best writing orginal screenplay.

Jag ger filmen 3,5/5

Den 17 Juli har Inside out 2 premiär på bio. Jag ser fram emot denna film och hoppas den blir lika kul att se som första filmen är. Lägger in den officiella trailern nedanför.

6 svar på ”Tisdag och stallet imorgon

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *