Ett ponnysto med bestämda åsikter

Godkväll!

Hoppas ni har haft en bra onsdag. Det har jag haft. Jag åkte som vanligt till radion i morse. Är fortfarande hes så det blev ingen inspelning idag då jag varit borta måndag och tisdag. Däremot hoppas jag kunna spela in om två veckor.

Vid halv två tiden blev jag hämtad på radion för att sedan åka ut till stallet. Väl där fick jag veta att Artus som jag ridit två gånger är tyvärr halt och står på boxvila. Istället fick jag rida en ponny som kallas Lisen. Ett new forest sto med starka åsikter och som verkligen testade mig. Så det var några situationer där jag ville att hon skulle gå åt ett håll medan hon själv ville åt andra hållet. Jag var däremot både envis och bestämd så till slut så kom vi överens. Eller rättare sagt när hon förstod att det var jag som bestämmer vad vi ska göra och åt vilket håll vi ska gå. Fick beröm av ridläraren som sa att det var nog bra att jag satt henne på plats då hon gör som hon vill när barnen rider henne. Sa till ridläraren att jag rider gärna henne igen. Kul att rida en ponny som prövar en och som kollar vem det är de har på ryggen.

6 reaktioner till “Ett ponnysto med bestämda åsikter”

  1. Det är väl alltid kul att utmana sig lite så som du fick göra med hästen. Även hon är väldigt fin. Rösten kan ta ett tag innan den kommer tillbaka, och det är väl bara att rida ut stormen.

  2. Va bra att du inte spela in ett program när du är hes.
    Vad fina Lisen 🐴var. Känns ju lite bättre när man har jobbat lite som du fick göra med Lisen. Då har du 2 hästar nu då som du vill rida framöver. Det är bra.

    Glad Påsk 🐣🌷

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *