Äntligen svaret – jag har inte Corona

Ja nu har jag äntligen fått svaret på mitt pcr prov jag tog. Jag har inte covid vilket är så skönt. För jag var nästan säker på att jag hade det. Så nu ska jag försöka bli frisk från vad det är nu jag har fått. Tror däremot att jag inte kommer kunna jobba på måndag varken på radion eller hemifrån. Däremot så hoppas jag kunna jobba hemifrån i alla fall två dagar nästa vecka.

Ikväll har jag kollat på Pearl Harbor.

Handling:

Vi får följa två våghalsiga unga flygare, Rafe McCawley (Ben Affleck) och Danny Walker (Josh Hartnett), som växt upp likt bröder och lärt sig flyga som växtbesprutare. Nu är de lite äldre och båda är piloter i USAs flygvapen. Rafe blir kär i Evelyn Johnson (Kate Beckinsale), en vacker och modig sjuksköterska vid amerikanska flottan. Deras kärlek har precis blommat upp när tragiska händelser förändrar deras öde.

Imorgon ska jag ta det lugn och vara inne för att försöka bli frisk. Det finns inget som är mer irriterande än att vara sjuk och man samtidigt håller klättra på väggarna. Antar att det är min ADD som spelar mitt ett spratt då jag har varit så trött att jag ibland svårt att hålla mig vaken. Nåja känns som det går åt rätt håll i alla fall så hoppas att jag kan gå ut ur lägenhet på tisdagen.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning

0 reaktioner till “Äntligen svaret – jag har inte Corona”

 1. Åh men det var ju skönt att det inte var corona i alla fall – och alla de gamla vanliga förkylningarna/influensorna finns ju fortfarande kvar. så de får vi väl dras med. Pearl harbor har jag nog inte sett

 2. Den filmen är så fin, minns den så himla tydligt fastän det är flera år sedan jag såg den nu.

  Så skönt att du inte hade covid19, det är inget man vill ha.

 3. De vanliga förkylningarna har ju inte försvunnit fast vi har coronaviruset 😊 Tror vi alla kommer få det någon gång men förhoppningsvis blir vi inte så sjuka.

 4. Dem säger ju att får man en ovanlig förkylning 🤧😮‍💨så är det covid. Vad skönt att du inte ha det 😊.

  Pearl haber är en mycket bra film.

  Du kan ju ta en kort promenad. Kroppen mår bra av att få frisk luft. Lungorna får syre & kan gå snabbare att bli frisk. skönt att det går åt rätt håll 🙂👍

  Ta hand om dig❣️🤗

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *