Fortfarande sjuk men en vinst

Hallå där!

Hoppas eran dag varit bra.

Här har man tillbringat dagen inne då jag är fortfarande sjuk och väntar på svar på mitt pcr test. Hoppas verkligen det är negativt men blir inte förvånad om det är positivt. Nåja nog om det.

Har sett Sagan om konungens återkomst förlängda versionen idag. Men känner att det inlägget jag tänkte skriva om Sagan om ringen trilogin får vänta tills jag är frisk och har ork. Såg också filmen Jurassic world: fallen kingdom på kvällen.

Handling:

Det har gått tre år sedan nöjesparken Jurassic World förstördes på Isla Nublar. När öns slumrande vulkan väcks till liv tar Owen och Claire på sig att rädda de kvarvarande dinosaurierna från utrotning. Men när de kommer till ön möts de av flödande lava och deras expedition avslöjar en konspiration som kan utsätta jorden för det mest riskfyllda människan skådat sedan urminnes tider.

Det är den andra filmen av Jurassic world filmerna men den femte om man räknar med de tre Jurassic park filmerna. Den tredje Jurassic world filmen ska ha premiär på bio i år är det sagt. Jag såg den andra på bio och det var häftigt.

Ikväll hade jag tur att vinna en tävling igen på instagram. Denna gången vann jag en primer från märket Benefit till både mig och morsan. Älskar deras primer men de är ganska dyra så perfekt att jag vann.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning

0 svar på ”Fortfarande sjuk men en vinst

  1. Hoppas du får svar snart då. Här är vi hemma i karantän pga att mannen testat positivt på sitt test, däremot är vi andra negativa på snabbtest som tur är. Men är man sjuk så är ju chansen mycket större tyvärr. Krya krya

  2. Tror vi alla kommer åka på covid, Det viktigaste är att ingen blir jättesjuk bara. Grattis till vinsten. Jag har ett puder/ rouge från benefit som jag bara älskar. Dyrt, men så användbart.

  3. Dem säger ju nu att är man förkyld så har man covid. När man är hemma så kan man lika gärna plöja filmer. När energin inte heller är fullt. Då ska man åxå filmer på hög. Annars blir det jobbigt.

    Du får krya på dig! Ta hand om dig❣️🤗

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *